Grafisch ontwerp •
Reclame & advies •
Grafische producten •
Webdesign •
Webonderhoud •
Webhosting •
Contact •
Infomail •

 

Nooit meer Fletcher Hotels

Al vele jaren zijn we regelmatige gasten bij Fletcher. Zelfs deelnemers van de Fletcher Vriendenclub.
We hadden een weekend arrangement geboekt in het Fletcherhotel in Waalwijk - Noord Brabant, het weekend half maart 2020.
Het coronavirus inmiddels 'ruim aanwezig', vooral in Brabant. Verontrustend! Berichten in de media volgen elkaar snel op. De overheid roept op om samenkomsten te vermijden, niet naar evenementen, dierentuinen, speelparken enzovoort. En voor Brabant in het bijzonder: kom niet, blijf hiervan weg. De kans op besmetting is erg groot. 
Wij bellen naar Fletcher hotel in Waalwijk. De receptioniste begrijpt het maar al te goed dat wij willen afzien van ons bezoek. Heeft dat consequenties is onze vraag. Nee, in het geheel niet is het antwoord. Met onze toezegging dat wij zeker nog een keer een boeking doen, zodra het coronagevaar is geweken, is iedereen tevreden.

Na enige tijd een rekening per post. Fletcher hotels wil de boeking alsnog betaald krijgen, een bedrag van 235,60. Wel erg tegenstrijdig.
Begin april een aanmaning; de boeking moet per omgaande betaald worden. Dat is wel erg kort door de bocht.
We bellen naar het Fletcher hotel in Waalwijk. Ze weten ons niets te vertellen, we moeten maar contact opnemen met het hoofdkantoor in Nieuwegein.
We bellen naar het hoofdkantoor en geven tekst en uitleg en vragen dit ook van Fletcher. Het antwoord: geen pardon, u moet betalen. Wij: betalen voor iets dat we niet genoten hebben, dat is vreemd en ongewenst. We zijn zeker van plan om naar het Fletcher hotel in Waalwijk te gaan, een nieuw arrangement, maar dan wel na de coronacrisis. Is een voucher mogelijk?
Het antwoord: Nee geen voucher, daar kunnen we niet aan beginnen, u móet betalen!
Wij: Zeer spijtig. We betalen, maar u bent tegelijk een klant kwijt. Hoe dom.
Zeer klantonvriendelijk deze Fletcher organisatie.
Daarom: Nooit Meer Fletcher Hotels.

 

 


 

  Aangesloten bij NLGW

Nederlandse
Geregistreerde
Webdesigners